Zandstorm Creatief Atelier - Logo
Zandstorm Creatief Atelier - Logo

Zandstorm privé cursussen

Private workshop formules voor bedrijven, clubs, verenigingen of particulieren
Omschrijving
Deze speciale formules staan U toe om een workshop te volgen uit een lijst van mogelijkheden op een andere datum dan die van onze maandelijks geplande workshops (zie hiervoor de gewone Zandstorm site). Wij gaan ervan uit dat in de meeste gevallen U graag deze activiteit in uw locatie wilt organiseren, dus voorzien wij een all-in formule waar wij ter plaatse komen (België, Nederland) met al het nodige materiaal.
Wenst U echter een volledig zorgeloze organisatie dan kan U uiteraard ook altijd terecht in onze locatie in Erps-Kwerps (België).


Voor wie is dit interessant? Enkele voorbeelden...
Teambuilding activiteit Zandstorm
Teambuilding activiteit voor bedrijven
Deze formules zijn ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een originele vorm van teambuilding of ontspanningsactiviteit voor hun werknemers.

De deelnemers tonen zich van hun creatiefste kant en gaan aan het einde van de activiteit naar huis met een uniek gecreëerd stuk! Er worden dus 2 vliegen in een klap geslagen: er is ontspanning, interactiviteit en een tastbaar eindresultaat.
Wij komen ter plaatse en brengen al het nodige materiaal mee.
Activiteit voor verenigingen of clubs Zandstorm
Originele ledenactiviteit voor clubs/verenigingen!
Organiseer eens iets anders dan een jaarlijkse kaartavond of fietstocht.
Op onze activiteit leren de deelnemers elkaar beter kennen door de onderlinge interactiviteit, behulpvaardigheid, respect voor de verborgen talenten van de andere deelnemers, ...
Achteraf gaat iedereen trots naar huis met zijn gemaakte creatie.
Vrijgezellen activiteit Zandstorm
Een vrijgezellen activiteit? Een middag/avondje gezellig samen met de vriendinnen!
Een voorbeeld: regelmatig worden we gevraagd om een middag/avondje Art Clay Silver te organiseren bij een van de deelnemers thuis. De redenen hiervoor zijn talrijk: de standaard workshop is volzet, de datum past je niet, je zou als gastvrouw eens graag iets orgineels willen organiseren voor je vriendinnen, ...
De enige voorwaarde is dat je met een minimaal aantal personen aanwezig bent. In het geval van Art Clay Zilver is dit bijvoorbeeld 5 personen. Net zoals in de voorgaande voorbeelden, brengen wij al het materiaal ter plaatse.

Uiteraard ben je niet beperkt tot een Art Clay Zilver workshop, maar kan je ook eender welke andere workshop aanvragen om in privé gezelschap te organizeren.
Geef ons eventjes een seintje om te bekijken wat mogelijk is, tegen welke prijs en op welke datum.
Wij aanvaarden de 'Sport & Culture' cheques van Accor en Sodexo
Uiterst interessant voor bedrijven
Sport & Culture cheque Accor / Sodexo De 'Sport & Culture' cheques van Accor en Sodexo zijn stuk voor stuk uitstekende hulpmiddelen om de band met collega’s of klanten aan te halen.
Tegelijkertijd bieden ze aan bedrijven nog eens volop voordeel op fiscaal gebied.

Deze cheques zijn nl. vrijgesteld van RSZ, bieden 100% plezier en 100% flexibiliteit.

Je kan ze bij creatief atelier Zandstorm gebruiken als volwaardig betaalmiddel:
- je kan er een workshop mee betalen,
- je kan er materialen of goederen mee betalen.